10/26/2023

Rețetă: Supă Cremă de Ciuperci cu Brânza Ineul de la Brânzeturi Lunca Ilvei

Toamna aduce cu ea pofta de mâncăruri deosebite și aromate, iar o supă cremă de ciuperci este o alegere perfectă pentru a te încălzi în serile reci. Însă, astăzi îți propunem o versiune cu totul specială, în care brânza Ineul de la Brânzeturi Lunca Ilvei adaugă o notă de savoare aparte. Această rețetă, nu ne aparține, însă am descoperit-o și ne-am gândit să o împărtășim și cu voi, iubitorii de brânzeturi maturate și rețete deosebite. Această rețetă promite să transforme o simplă supă într-un adevărat festin culinar.

Ingrediente:

  • 1 bucată de pâine integrală;
  • 1 morcov;
  • 1 cartof mic;
  • 300 gr ciuperci;
  • apă (cât să acopere legumele);
  • sare;
  • piper;
  • câteva felii de Brânza Romeli de la Brânzeturi Lunca Ilvei;
  • 3 linguri de Iaurt de la Brânzeturi Lunca Ilvei;
  • 4 felii de brânză Ineul de la Brânzeturi Lunca Ilvei;
  • 1 cățel de usturoi.

Mod de Preparare:

  1. Legumele se spală, se curăță și se taie bucățele.
  2. Morcovul, cartoful și ciupercile se pun într-o oală la fiert. Se adaugă apă doar cât să le acopere.
  3. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă usturoiul.
  4. Când supa este gata, o transferăm în blender și adăugăm brânzeturile și iaurtul de la Brânzeturi Lunca Ilvei.
  5. Supa cremă de ciuperci se servește cu pâine.

Această supă cremă de ciuperci cu brânza Ineul de la Brânzeturi Lunca Ilvei reprezintă un adevărat deliciu pentru fiecare pofticios. Combinarea aromei bogate a ciupercilor cu savoarea brânzei Ineu creează o experiență culinară memorabilă. Savurează această rețetă ca o modalitate revigorantă de a te bucura de gustul autentic al Munților Rodnei chiar în propria ta bucătărie. Gusta din savoarea timpului cu Brânzeturile Lunca Ilvei! Poftă bună!

Coș de cumpărături

Coșul este gol.