Eliezer - Lunca Ilvei, un brand de brânzeturi naturale, din inima naturii

În inima localității Lunca Ilvei din Bistrița-Năsăud, Eliezer Prod, o făbricuță mică, dar foarte modernă, produce de mai bine de un deceniu brânzeturi naturale 100% din lapte de vacă și oaie, unele după rețete unice în România.

Laptele colectat de la producătorii locali din împrejurimi, de pe Valea Ilvelor şi Valea Someşului, provine dintr-una dintre cele mai curate zone montane ale țării, încă neatinse de marea poluare.

Fabrica Eliezer Prod

Transportat în cisterne dotate cu instalaţie de recepţie, filtrare şi curăţare, laptele odată ajuns e procesat în liniile noastre tehnologice, specializate în producția de cașcaval, telemea, smântână, brânză de burduf, mozzarela, iaurt natural, brânză de vacă, sau brânză topită. Era păcat ca laptele grozav din zona montană a Ilvelor să nu fie prelucrat acolo, în zona de unde provine!

Scurt istoric

2001 am început producţia de caşcaval având o capacitate de procesare de 3.000l lapte/zi;
2002 ne-am diversificat gama de produse (caşcaval, telemea şi smântână) iar capacitatea de procesare a crescut la 5.000l lapte/zi;
2004-2006 am realizat extinderea şi modernizarea fabricii printr-un proiect SAPARD, astfel încât capacitatea de procesare actuală este de 14.000-18.000l lapte/zi, iar produsele pe care vi le oferim sunt: caşcaval, telemea, brânză topită, brânză burduf şi smântână. De asemenea, laptele este colectat în centrele proprii - dotate cu tancuri de răcire - din localităţile montane învecinate, iar apoi este transportat la fabrică cu cisterne proprii;
2006 am implementat un sistem de management integrat Calitate - HACCP, în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:9002 şi SR EN ISO 22000:2005;
2007-2009 ne-am extins gama de produse adăugând la sortimentele deja existente următoarele: mozzarella, caşcaval Penteleu şi caşcaval afumat Lunca.
2011-2015 Construcția și dotarea unei noi fabrici de procesare a laptelui.


De asemenea, am extins şi modernizat parcul auto din dotare cu maşini de transport marfă de diferite capacităţi astfel încât putem asigura distribuţia produselor noastre pe tot teritoriul ţării.

Produsele noastre

Alegeți brânzeturi și lactate preparate dupa rețete tradiționale românești sau încercați rețetele noastre unice, marca "LUNCA ILVEI".

Și pentru ca apreciem și brânzeturile tari, îndelung maturate, am adăugat la gama noastră de produse tradiționale și câteva rețete proprii, inspirate de popularele sortimente grecești - Kefalotiri și Graviera. Eliezer Prod e singurul producător din România care face aceste brânzeturi.

Produsele noastre sunt 100% naturale!

Coș de cumpărături

Coșul este gol.