6/20/2022

Magazin nou în Năsăud cu produse marca Lunca Ilvei

15 iunie 2022 marchează un nou început pentru Brânzeturi Lunca Ilvei. Am deschis primul magazin propriu în Năsăud. Situat într-o zonă populară a orașului, magazinul de Brânzeturi Lunca Ilvei are ușile deschise de acum pentru toți.

Business-ul nostru este unul de familie, astfel încât prin activitatea noastră ne dorim să facem bucuroase numeroase familii. Brânza de burduf, smântâna, cașcavalul, parmezanul și restul bucatelor alese care ne-au consacrat sunt produse cu materii prime din zone de munte. Și ce poate fi mai sănătos și mai natural decât lucrurile ce vin direct din natură?

Am pregătit pentru clienții noștri o selecție bogată de produse proprii, și nu numai. Veți găsi în magazinul nostru produse de la producători naționali, dispunând de o selecție cu cele mai bune cărnuri, legume, făinoase și condimente. Pentru că știm cât de mult vă plac vara și marea, v-am adus Grecia la îndemână prin intermediul Greek cornerului din magazin.

Ne dorim ca ai noștri clienți să aibă parte de cele mai bune bucate și să cunoască savoarea și dragostea față de produse 100% naturale produse în România.

Ce mai așteptați? Ne treceți pragul?
Ne găsiți pe Bulevardul Grănicerilor, numărul 52, parter (Năsăud) și pe pagina de Facebook.

Coș de cumpărături

Coșul este gol.