12/24/2022

Brânzeturile Lunca Ilvei la Târgul de Crăciun din Bistrița

Crăciunul se apropie și putem simți spiritul vesel de sărbătoare doar privind luminițele colorate ale orașului, ascultând cum răsună colindele în restaurante, magazine sau chiar pe străzile orașului și privind după vitrinele lucioase ale magazinelor, pline de bunătăți pentru orice pofticios. Cu siguranță Crăciunul este și pentru tine o oportunitate pentru a te revedea cu cei dragi și a depăna amintiri din copilărie și tinerețe cu membrii familiei, pentru că adevăratele legături se strâng în jurul meselor!

Anul acesta oamenii se pot bucura din plin de Târgul de Crăciun și la Bistrița! Festivitatea a avut loc în seara de Sfântul Andrei, miercuri 30 noiembrie 2022, iar programul rămâne deschis publicului până pe 7 ianuarie. Târgul de Crăciun se desfășoară pe pietonalul Liviu Rebreanu, din centrul orașului Bistrița și este organizat de Primăria Bistrița în parteneriat cu Asociația Produs în Bistrița-Năsăud.

Această ediție beneficiază de un format special, deoarece este amenajat un spațiu în care oamenii pot degusta și achiziționa produsele tradiționale, de la producătorii locali.

Brânzeturile de la Lunca Ilvei le puteți găsi la căsuța cu numărul 24, pe Tărâmul Bulgărașilor de pe Calea Lactee. Vă așteptăm în număr cât mai mare să descoperiți galaxii de brânză proaspătă și sănătoasă. Puteți achiziționa ofertele noastre de Crăciun: Coșul sau Sacoșa Cadou dar și produse individuale, precum: Smântână, Telemea de Oaie sau de Vacă, Mozzarella, Brânză de Vaci, Brânză topită, Brânză Romano, Cașcaval Dalia, Afumat sau Rucăr, Iaurt sau Urdă și multe altele.

Toate vă așteaptă să le degustați, să le încercați și să le luați la pachet! Le puteți dărui celor dragi sub forma unui cadou, atât părinților, bunicilor dar și prietenilor sau colegilor. Cu toții sigur vor fi încântați să primească un cadou util, delicios și inedit. De asemenea, puteți achiziționa produsele pentru a aduce un strop de savoare meselor și platourilor de sărbatori.

Voi veniți cu pofta de brânză bună, iar de atmosfera veselă și produsele de calitate ne ocupăm noi! Nu uita, căsuța 24, Târgul de Crăciun din Bistrița!

Coș de cumpărături

Coșul este gol.